Τρόποι Πληρωμής – Αποστολής

Το κόστος της αποστολής είναι 5 ευρώ για όλη την Ελλάδα και Κύπρο. Για παραγγελίες πάνω από 50 ευρώ η αποστολή είναι δωρεάν. Η αποστολή των προϊόντων μας σε Ελλάδα και Κύπρο γίνεται με τα ΕΛΤΑ. Το πακέτο φθάνει σε εσάς γρήγορα και με ασφάλεια. Η παράδοση των προϊόντων γίνεται περίπου σε 15 ημέρες.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ (χρέωση 3.00€)

Για τη διευκόλυνση και την εξυπηρέτησή σας, μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας χωρίς την χρήση πιστωτικής κάρτας. Η εταιρεία μας παρέχει τη δυνατότητα πληρωμής μέσω αντικαταβολής με μετρητά στην συνεργαζόμενη εταιρεία courier, διασφαλίζοντας την ασφάλεια των συναλλαγών σας.

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ & ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ (Δωρεάν)

Αποδεχόμαστε όλες τις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες.

ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ (Δωρεάν)

Μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και να καταβάλλετε το αντίστοιχο ποσό μέσω τραπεζικής κατάθεσης. Με την αίτηση της παραγγελίας σας δίνουμε 2 με 3 εργάσιμες ημέρες ώστε να κάνετε την κατάθεση και να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας. Στο αποδεικτικό της τράπεζας πρέπει να αναγράφεται το όνομα του καταθέτη καθώς και ο αριθμός της παραγγελίας. Σε αντίθετη περίπτωση, η αρχική παραγγελία σας ακυρώνεται και θα πρέπει να προχωρήσετε σε νέα παραγγελία.

Δεν δεχόμαστε επιστροφές

Ακόμα έχετε μια ερώτηση;

Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Επικοινωνία